مشاوره حقوقی رایگان - اطلاع از اموال منقول و غیرمنقول پدر فوت شده

سلام خسته نباشید،سال 1388 پدر بنده قبل از پدر و مادر خود فوت کردند.
اما یک ماه قبل از فوت پدر من مادر بزرگ ام یعنی مادرش مقداری از یک خانه را در محضر رسمی به نام پدرم زده و ثبت با سند برابر شده ست خواهش مند هستم در مورد اینکه چگونه از صحت و سقم این. مسئله و میزان ارثیه پدری خود آگاه شوم لطفا منو راهنمایی کنید. ممنون

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

دادخواست تحریر و تقسیم ترکه مطرح نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام به همان دفترخانه که سند
را انتقال داده مراجعه نمایید