مشاوره حقوقی رایگان - قولنامه دستی خودرو

یه ماشین قولنامه دستی نوشتیم من دو میلیونو نیم بیانه دادم قیمت کل 136 میلیون بوده ولی پشیمونی نزدیم و شاهدم امضا کرده و خریدارو فروشنده امضا کردن حرف من به جایی میرسه خریدار من بودم ولی طرف جواب تلفن نداد دم محضر و کلا زده زیر معامله و میگه بیعانتو برمیگردونم اما من به این در اون در زدم پول جور کردم به بدبختی و اینکه قولنامه چون در حد بیعانه بود و جدی نبود مختصر بوده فقط قیمت ذکر شده و تاریخ

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر قولنامه تنظیم شده باشد و هر دو طرف امضاء کرده باشند باید طبق آن عمل بشه

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید قرارداد شما مطالعه شود وشما ملزم هستید طبق قرارداد عمل کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اگر مبایعه نامه به صورت دقیق تنظیم شده باشد و خریدار هم مبلغ 2/5 میلیون از ثمن معامله را داده باشد
معامله صحیح و قانونی و غیر قابل فسخ است
و خریدار می تواند ابتدا اظهار نامه
برای فروشنده ارسال نماید
و سپس دادخواست الزام به تسلیم مبیع را به طرفیت فروشنده اقامه نماید و ..