مشاوره حقوقی رایگان - خرید سرقفلی

سلام خسته نباشید من سرقفلی ملکی را خریده ام نصف مبلغ را داده ام بقیه موقع سند بعد از دریافت تسویه حساب از شهرداری و مالیات توصیه میشود الان دوماه گذشته و من دارم تعمیرات میکنم اجازه از صاحب ملک هم گرفته بعد از گذشت 2ماه یک نفر پیدا شده که ادعا میکند نصف دنگ مغازه مال اون هست من رفتم مالیات متوجه شدم بدون اجازه صاحب ملک یک دست خط بین صاحب سرقفلی و اون کسی که ادعا کرده هست حالا من باید. چه کار کنم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بر اساس مبایعه نامه خودتان دادخواست تنفیذ مبایعه نامه دهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام با توجه به توضیحات شما ، ظاهرا ، نیم دانگ مغازه ،
متعلق به خریدار اول می باشد و

و برای شما چند راه قانونی وجود خواهد داشت ولی
ولی بهتر است شما منتظر اقدام خریدار اول بمانید
و مابقی مبلغ ثمن معامله را پرداخت ننمایید
و باید دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی به طرفیت فروشنده و مالک اقامه نمایید
و باید بلا فاصله قرارداد اجاره نامه را با مالک اصلی منعقد نمایید
و