مشاوره حقوقی رایگان - استرداد طلا از زوجه در دوران عقد

سلام وکلای محترم من زوج هستم حدودشیش ماه پیش عموی من این خانواده خدانشناس رامعرفی کردن به من برای ازدواج بادخترشان برام نقشه کشیدن بعدخاستگاری صورت گرفت اماقبل عقدمن خونه نبودم وبدون هماهنگی من عموی من رفته ازمادرم به اجبارطلاهاراگرفته ومادرم براحفظ آبرورچیزی نگفتن بردن دادن به زوجه باتجملات جشن وخریدهای دیگریعنی خانوده برای حفظ ابروهرکاری گفتن انجام دادن وبدون هماهنگی من بعدمن متوجه شدم دیگه نتونستم کاری کنم مجبورشدم عقدکردم ودوروزبعدعقدمهریه گذاشته اجرا حالاهم ترک انفاق شکایت کرده باشاهدان دروغین هم ازطریق تلفن منوتحریک به فحاشی کردن ازپیام هاسواستفاده کردن برای ترک انفاق زمینه کرده من میخوام طلاهاراپس بگیرم کلاهبرداری کردن تازه بعنوان مهریه هم حساب من خالی کردن طلاهای که چندین سال پیش خریداری کرده بودم فقط ازچندتافاکتوردارم اکثرشون بدون فاکتورهستن امافیلم برداری شده ایامیتوانم شکایت کلاه برداری کنم؟چگونه من طلاهارابرگردونم خواهشاراهنمای کنیدداروندارم بردن آش نخورده دهان سوخته دوره عقدحتاتوروی هم نگاه نکردیم چه برسدرابطه اصلافرصت ندادن خواهشا راهنمای کنیدچکارکنم که بتونم طلای که بردن دادن به خانواده زوجه برگردونم ؟

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام دادخواست استرداد طلاها با استناد به فاکتور و شاهد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

دادخواست استرداد طلاجات بر اساس فاکتورهای خرید ب نام خود ،دهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما باید از کمک یک وکیل استفاده. کنید برای طلاها میتوانید دادخواست استرداد بدهید شکایت کلاهبرداری نتیجه نمیدهد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر کلاهبرداری نمی باشد

و شما باید دادخواست استرداد طلا امانی را مطرح نمایید و با شهادت شهود و ارائه فاکتور ادعای خود را اثبات نمایید و اعلام نمایید که طلاها هدیه نبوده است و

شما میتوانید دادخواست الزام به تمکین
زوجه را مطرح نمایید

و اگر زوجه باکره نباشد با شرایطی امکان فسخ نکاح وجود دارد البته اگر

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

چنانچه هدیه نبوده است دادخواست استرداد به استناد شهود و فاکتور مطرح نمایید