مشاوره حقوقی رایگان - استرداد طلاجات غیر واقعی

شوهرم با ضرب و جرح من و راهی خانه پدرم کرد الان اومده میگه قبل عروسی با فاکتور 45 گرم طلا خریده و داده به صورت امانی براشون نگه دارم ..در واقع اصلا طلا تحویل من نداده دروغ رفته نفر اورده و قران خوردن ..حکم بدوی داده شده به پس دادن این گرم طلا .. چکار باید کنم

پاسخ ها :

محمد  يميني

محمد يميني :

تجدیدنظرخواهی کنید .باید در این مرحله تقاضای استماع شهادت شهود کنید و شهودی حاضر کنید که مطالب را به نحوی نفی کنند.یا شهود طرف مقابل را زیر سوال ببرید یا جرح کنید.نیاز به مشورت با وکیل دارید شما البته با توجه به اینکه در مرحله بدوی محکوم شدید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر شاهدی دارید میتوانید اعتراض کنید و علیه شهادت کذب و قسم دروغ شکایت کتید