مشاوره حقوقی رایگان - مرجوعی بیعانه

سلام
من برای کلاس اموزشی ناخن و استخدام در ارایشگاه مبلغ یک میلیون بیعانه زدم ولی قبل از 24ساعت و چندین ساعت قبل از شروع کلاس اعلام انصراف دادم اما ایشون از بیعانه را مرجوع نمیکنه و میگه بیعانه یعنی پولتو نمیتونی پس بگیری به هیچ وجه و من بخاطر تو ضرر کردم درحالی که من حتی قبل از شروع کلاس اعلام انصراف دادم و حتما باید شخصی جای خودم بزارم تا ایشون پول رو برگردونه
شرایط بستن قرارداد همکاری هم به هیچ وجه توضیح نمیدادن و میگفتن تا قبل از شروع کلاس تسویه کامل کنید تا بتونم باهاتون جلسه اول اموزش قرارداد همکاری ببندم
و مورد بعدی اینکه به محض اینکه برای بیعانه با ایشون به مشکل خوردم متن اگهی که در سایت آگهی درخواست نیرو برای اموزش و استخدام بود مبلغ سه میلیون تبدیل شد به یک میلیون
ایشون در سالن ارایشی اتاق اجاره کردن و اموزش میدن به عنوان مربی اما اموزشگاه از خودشون ندارن
من میتونم بیعانه را از ایشون بگیرم!؟ لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

پس گرفتن بیعانه کلاس آموزشی استرداد بیعانه بیعانه