مشاوره حقوقی رایگان - انصراف از استخدام پیمانی وزارت بهداشت

با سلام بند پرسنل پیمانی شبکه که تعهد 10 ساله داده ام به دلیل مشکلات خانوادگی انصراف داده ام 1 ماه هم گذشته ولی دانشگاه میگه چون جایگزین نداری موافقت نمیشه من حتی حاضر به دادن هرجریمه ای هم شدم ،در صورت اخراج بنده من میتونم در تامین اجتماعی مشغول به کار بشم؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید ب عالی ترین مقام اجرایی دستگاه محل خدمت فعلی درخوایت دهید تا بررسی شود