مشاوره حقوقی رایگان - مستقل شدن از خانواده

سلام وقتتون بخیر
میخواستم کمکم کنین درمورد اینکه من ی دختر 18ساله هستم و زندانی هستم تو خونه . مادرم مشکل عصبی داره . اجاره نمیدن برم بیرون . اجازه هیچیو بهم نمیدن . حتی بعضی وقتا منو میزنه سمتم چاقو میگیره .تا چند مدت پیش هم قرار بود با ی شخصی ازدواج کنم ک خود خانوادم انتخابش کردن ولی بعد ی سال گفتن ن و ما نمیدونستیم قرار جدا بشیم باهم رابطه داشتیم
با خانواده پسره درگیر شدن و گفتن دیگه ازدواج ن ولی تعهد گرفتن ک نزدیک من نشه اون آقا
میخواستم بدونم من تا کی باید زندانی باشم تو خونه فقط ب شرطی اجازه میدن ک من با اونا برم حتی با رفیقامم نمیزارن
میخواستم بدونم من قانونی میتونم جدا بشم ؟؟و یا مستقل ؟
چون هم زندانیم کردن هم کتکم میزنن هم فحاشی میکنن هم خیلی کارا دیگه
میخواستم بدونم من برای بیرون رفتن در روز باید پدرم اجاره بده آخه من 18سالم رد شده
اجازه هم میگیرم نمیزارن
میگه همیشه همینه حتی اگر سنت بالاتر هم بره
میخواستم بدونم من میتونم قانونی در روز برم بیرون
یا اصلا ازشون جدا بشم و مستقل بشم ؟؟؟
خیلی ممنون میشم کمکم کنین

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما بهتر است با شماره 123 اورژانس اجتماعی تماس بگیرید