مشاوره حقوقی رایگان - بعد از فوت حساب مسدود میشه یا نه

با سلام
من از طرف تمام وراث وکالت نامه گرفتم تا کاراشونو انجام بدم در حین انجام کار بودم که متوجه شدم زن بابام که بابام بعداز فوت مادرم اونو عقد کرده بود از حساب بابام که فوت شده مبلغ 23 میلیون از حساب بابام از طریق دستگاه خودپرداز به حساب خودش انتقال داده ، این بانکی که حساب جابجا شده بانک سپه بوده که پسر عموی این خانم تو همون بانک بوده ، یعنی این خانم بعداز فوت بابام به پسر عموش میتونه بگه که بدون اجازه از ما حساب بابامو باز کن این خانم برداشت کنه یا نه حساب کلا باز بوده ، لطفا راهنمای کند ، چون هم از خودش هم از پسر عموش میخوام شکایت کنم

پاسخ ها :

نازنین غنی فرجام

نازنین غنی فرجام :

با سلام بعد از فوت اموال متوفی به ورراث تعلق میگیزد وهمگی دران شریک هستن اگر قابل اثبات هست که تاریخ برداشت بعد از فوت بوده میتونید ازایشان شکایت کنید