مشاوره حقوقی رایگان - اتیان سوگند

با سلام و خسته نباشید. اینجانب در پرونده ای محکوم به پرداخت مبلغی ... شده ام و اعسار هم دادم و با قبول اعسار اقساط مبلغی برای ماهانه تعیین گردید قبل از اعسار در تجدید نظر استان حکم به سوگند خواهان داده شده بود که بعد از اعسار متوجه شدم.
آیا می‌شود قبل از پرداخت اقساط ماهانه اعسار از خواهان خواستار یاد کردن سوگند شد هم برای دریافت مبلغ واریزی اینجانب و هم برای روشن شدن حقیقت که اینجانب به خواهان بدهکار نبوده ام خواهشن راهنمایی نمایید. ممنون