مشاوره حقوقی رایگان - فروش خودروی صفر و عیب گرفتن آن توسط خریدار

باسلام بنده از ایران خودرو ماشین پارس tu5 صفر خریدم و یک هفته دست بنده بود و اونرو حدود یکماه پیش با 800 کیلومتر کار به بنگاه فروختم و مبلغ کل معامله رو دریافت کرده و قولنامه نمایشگاهی نوشتیم که خودرو صحیح و سالم به خریدار تحویل گردید الان بعد از یکماه اون نمایشگاهی به یکی دیگر فروخته و کارشناسی کردند که یک گلگیر آن استوک هست و پیچهای گلگیر آچار خورده و تقاضای 25 میلیون افت قیمت دارد حالا با توجه به اینکه این همه مدت دست نمایشگاه دار بوده و یک شبانه روز دست مشتری جدید احتمال اینکه خودشون پیچها رو به دلیل ارزونتر خریدن ماشین دستکاری کرده باشند وجود داره و شاید از کارخانه هم اینجور بوده . میتوانند از بنده شکایت بکنند یا نه و احتمال خیار عیب وجود دارد و بنده نیز هیچ پولی ندارم و کل مبلغ را خرج کرده ام

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

در این خصوص باید کارشناسی شود تا از نظر فنی ماشین چک شود و اگر شکایت کردند شما میتوانید به این ترتیب از خود دفاع کنید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اگر اثبات کنند عیب درزمان قبل خرید وجود داشته است تقاضای ارش می توانند بکنند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اصولا خیر
و توسط کارشناس رسمی مشخص
خواهد شد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

عیب مورد ادعا باید به تایید کارشناس خودرو برسد.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

چنانچه عیب مسبوق به سابقه باشد بله باید کارشناسی گردد شما هم به طرفیت فروشنده خود اقدام نمایید