مشاوره حقوقی رایگان - مواد قانونی شکایت از شرکت به دلیل عدم پرداخت بدهی مالیاتی

سلام.
بنده حدود 9 ماه عضو هییت مدیره شرکت بودم و در این مدت، شرکت بدهی مالیاتی خود را پرداخت نکرده و اداره مالیات، اخطار اجرائیه برای من زده است. در هئیت مدیره در هیچ جلسه ای شرکت نکرده ام.

می خوام به دادگاه شکایت کنم به عنوان کلاه برداری و اینکه برن پرداخت مالیات را انجام بدن. می خواستم بدونم به چه مواد قانونی می تونم استناد کنم.

ممنون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
جهت ثبت شکایت به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام کلاهبرداری نیست
و شما عضو هیات مدیره می باشید و طبق قانون مسئولیت تضامنی برای پرداخت تمام بدهی های شرکت و بدهی های مالیاتی خواهید داشت مگر از مدرک شما سو استفاده کرده باشند که