مشاوره حقوقی رایگان - پارگی مجدد مینیسک و رباطacl

سلام وقت بخیر من شاغل رسمی ناجا هستم که در انجام ماموریت دچار پارگی مینیسک و رباط شده ام و عمل جراحی انجام داده ام و گذارش حادثه از محل کار هم دارم و تمام مدارک پزشکی اعم از(mri و گواهی پزشکی،خلاصه پرونده عمل جراحی و نامه کمیسیون معلولیت حین خدمت هم دارم) بعد از گذشت 1 سال با توجه به فعالیت زیاد مجدد مینیسک و رباطم پاره شده و mri و گواهی دارم که مجدد پاره شده ولی الان فرمانده یگان عوض شده و هیچ کدوم از مدارک رو قبول نداره و میگن دوروغه چیزی نیست با توجه به داشتن این همه مدارک پزشکی و کمیسیونی که سازمان برام گرفته آیا میتونم علیه فرمانده شکایت کنم؟ الان چکار کنم؟؟

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

فرمانده شما پزشک نیست شما باید از طریق بهداری و بیمارستان مربوطه اقدام کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید درخواست بررسی مجدد در کمیسیون را نمایید