مشاوره حقوقی رایگان - تخلیه با تعهد

سلام مستاجری داریم 6سال پیش با پدرم قرارداد اجاره بست. پارسال پدرم فوت کرد و انحصار ورثه شد.50 رو به موعد موعد تخلیه گفتیم تخلیه کند. نکرد و روز تخلیه گفت دوماه زمان بدید.گفتیم راضی نیستم تخلیه کن.نکرد ..با کمک دفتر املاک یک قرارداد دوماهه باتعهد تخلیه سردوماه نوشتیم.میخاستم بدونم این تعهد اگر انجام نده با این قولنامه شکایت کنیم تخلیه فوری میدهند؟؟چون خیلی نگرانم و مستاجر پارتی و آشنا زیاد داره

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله بر اساس قرارداد می توانید برای تخلیه فوری اقدام کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله
شما باید درخواست دستور تخلیه فوری در شورا مطرح نمایید و به قرار داد اخر استناد نمایید