مشاوره حقوقی رایگان - مشکل رضایت آسانسور

سلام و وقت به خیر. ما در یک مجتمع 18 واحدی هستیم که 4 طبقه بالای همکف و یک طبقه زیر همکف دارد. ساختمان ما آسانسور ندارد. ولی جای بسیار مناسبی برای نصب آسانسور دارد. اکثر مالکین واحدهای طبقه دوم تا چهارم که اکثریت مالکین هستند، موافق نصب آسانسور هستند. ولی بعضی از واحدهای طبقه اول (دو واحد) رضایت نمی دهند (حتی با اینکه پول ندهند هم باز رضایت نمی دهند.) از نظر حقوقی ما چه کاری لازمه انجام دهیم؟ لطفا راهنمایی بفرمایید. سپاسگزارم

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر جایی در ساختمان وجود دارد که بدون تصرف در مشاعات بتوانید نصب کنید مشکلی نیست مثلاً فضای خالی راه پله ها ولی در صورتیکه نیاز به تصرف در مشاعات هست باید رضایت هم را بگیرید