مشاوره حقوقی رایگان - ترک محل خدمت آموزش پرورش

سلام من دبیر رسمی آموزش پرورش بودم بعد از 12سال خدمت در آموزش و پرورش.. ترک خدمت کردم« به دلیل مسایل کاملا شخصی » حکم اخراج هم برام صادر شد از طرف هیت رسیدگی به تخلفات اداری در مدت یک ماه هم اعتراض نکردم می خواستم بدونم الان بعد از تقریبا 8سال میتونم برگردم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق اداره آموزش و پرورش پیگیری کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

خیر فقط یا خودت بیمه پردازی را ادامه بده یا اینکه آن سوابق را به تامین اجتماعی انتقال بده