مشاوره حقوقی رایگان - تهدید

با سلام. خیلی ممنون بابت راهنماییاتون خانم بنده منو خواهرمو با پیامک تهدید به قتل کرده که شکایت کردیم و فعلا حکم جلب دادرسیش اومده علاوه ب اون سند جهیزیش روهم جعل کرده که برای اونم شکایت کردم میخواستم بدونم معمولا چجور حکمی به این چیزا میدن و علاوه بر اینا بعد شکایت ما به دروغ رفته شکایت کرده که ما هم 8 ماه پیش رفتیم در خونشون تهدید به اسیدپاشی کردیم و گفته دوتا شاهد داره ممکنه بجایی برسه اگه نتونه ما دوباره به جرم تهمت ازش شکایت کنیم چی میشه ممنون

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر زوجه شهود خود را به دادگاه
معرفی نماید ممکن است که شما هم
به جرم تهدید محکوم بشوید
و در شکایت تهدید اقامه شده توسط شما ،
ممکن است زوجه به حبس محکوم بشود

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اگر سوء سابقه نداشته باشد معمولا جزای نقدی اگر شکایتش اثبات نشد و سوء‌نیتش احراز شد می توانید بابت افترا و اعاده حیثیت شکایت کنید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بسته به شهود و دلائل ارائه شده دارد در صورت اثبات هردو محکوم میشوید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
مجازات جعل و تهدید حبس است . شکایت خانم هم به نتیجه نخواهد رسید . در صورت نیاز به توضیحات بیشتر تماس بگیرید