مشاوره حقوقی رایگان - شکایت به دلیل تهدید

بنده مدتی قبل از طرف شخصی برام پیامک با محتوای فحاشی و تهدید به قتل فرستاده شد و همچنین وی طبق صورت جلسه کلانتری با چماق به سمت من اومده اما همسایه ها به زور کنترلش کردن و حادثه هم درب خانه من اتفاق افتاده
با توجه به استعلام شماره تلفنش از سمت دادگاه و صورت جلسه ممهور کلانتری که وی چنین کاری کرده ایا وی محکوم میشود؟ و مجازات وی چیست

ضمنا این خانم این اقا برای کسب رضایت من در گذشته به دادگاه مراجعه و شکایت بابت ضرب و جرح و ارتباط خارج از ازدواج با من کرد که بازپرس محترم به دلیل فقدان مدارک و جعلی بودن اس ام اس هاش شکایتشون رو رد کرده و منع تعقیب برای من صادر کرده
علی ایحال این خانم با وجود قطعیت رای پس از اطلاع از شکایت من از همسرش دوباره ادعا های قبلی اش رو تکرار کرده و باعث سلب اسایش من گردیده اند
و به من اعلام کرده که برادر و خواهرش رو به عنوان شاهد میاره ایا چنین چیزی امکان دارد؟؟ شهادت بستگان درجه یک و دو که ممنوع و بی تاثیر است

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله ممکن است محکوم گردند
صدور حکم محکومیت بستگی به مستندات و دلایل و دفاعیات شما در جلسه دادرسی خواهد داشت

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
میزان مجازات حبس ، شلاق و جزای نقدی خواهد بود
در خصوص قسمت دوم سوالتان از این خانم بابت افترا و نشر اکاذیب شکایت نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

مطالعه پرونده در شعبه دادگاه یا دادسرایی که پرونده آنجا است نیاز است