مشاوره حقوقی رایگان - پارک کردن در کنار سکوریت مغازه بصورتی که رفت و آمد به مغازه سخت شود

سلام
اینجانب مغاه 2 بَر دارم که یک بر داخل کوچه می باشد و بصورت سکوریت می باشد و درب ریلی هم دارد یکی از همسایه ها ماشینش رو کنار سکوریت در فاصله نیم متری از سکوریت داخل کوچه پارک میکند بصورتی که از این درب رفت و آمد نمیشه کرد و به زور از این درب باید رد بشیم. آیا این پارک خودرو سد معبر حساب میشود و میتوانم پیگیری قانونی کنم؟

پاسخ ها :

مزاحمت پارک خودرو همسایه سد معبر پارک خودرو