مشاوره حقوقی رایگان - متن وکالت نامه

با سلام و احترام
خدمت تمام وکلا عزیز
در ابتدا بابت راهنمایی شما عزیزان تشکر میکنم
قرار است من وکالت در طلاق در دفتر اسناد رسمی به همسر بدهم و ایشان هم مهریه و حق حقوقات خود را ببخشید - همسرم در این مدت از حق حبس خود استفاده میکرد و درخواست نفقه و نصف مهریه خود را کرده بود.
1 - در متن وکالتنامه چگونه باید باشد که همسرم ادعای بعد از طلاق گرفتن نداشته باشد؟
2 - آیا قبل از وکالت در طلاق همسر باید موارد مانند ممنوع الخروج و... اقدام نمایید؟
3 - آیا در مدت زمان که در وکالت نامه قید می شود اگر همسرم نسبت به طلاق اقدام نکند بخشش مهریه و نفقه و... از بین می رود؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

در وکالتنامه طلاق باید به نوع طلاق و بذل مهریه و کلیه حقوق مالی زوجه که از خود سلب . ساقط کرده اشاره شود، و حق تجدیدنظر خواهی و فرجام خواهی اسقاط شود . و اگر شرط دیگری از جمله ممنوع الخروجی هست نیز قید گردد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بهتر است دو سند جداگانه تنظیم بشود و وکالت در طلاق در مقابل بذل مهریه نباشد
و در وکالت نامه وکالت در طلاق ، باید
وکالت بلاعزل باشد ، حق تجدیدنظرخواهی
و فرجام خواهی ساقط گردد ، با حق توکیل به غیر باشد ، اسقاط حق استرداد دادخواست توسط زوج ، اسقاط حق قرار دادن ضم امین برای
زوج توسط زوج ، اسقاط حق اخذ وکیل دیگر توسط زوج ،
ذکر گردد
و در قرارداد مهریه باید ،
بذل مهریه توسط زوجه ، باید زوجه مهریه را ابرا نماید و نه بخشش و هبه ، باید بذل مهریه مشروط نباشد
و ...