مشاوره حقوقی رایگان - خروج از شرکت های سهامی خاص

سلام اینجانب در سال 1389مدرک لیسانس حسابداری ام را جهت رتبه بندی شرکت به شخصی به مدت دادم با این تفکر که بعد از گذشت دو سال قرداد من با شرکت مذبور خود به خود کنسل میشود . سال 1400به دلیل بستن همه حسابهای من توسط اداره مالیات با مراجعه به اداره مالیات متوجه شدم که بعد از سال 89شرکت 2بار جلسه تفیرات داشتند و هنوز بنده عضو هیئت مدیره ومدیر شرکت فوق هستم . خواهشمند است اینجانب را در مورد سوال های زیر راهنمایی فرمایید 1- آیا ایشان جعل اسناد کردند 2- برای خروج اینجانب از شرکت چه اظهارنامه ای ؟ و چگونه ؟ کجا ؟ باید بفرستم باتشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق اداره ثبت شرکتها پیگیری کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتدا اظهارنامه دهید و اگر نتیجه نداد دادخواست استرداد اسناد و مدارک . از جنبه کیفری نخت عنوان سو استفاده از مدارک تحصیلی میتوانید شکایت کنید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

منتظر تهدیدات و آسیبهای جدی تر باشید سریعا با در دست داشتن اسناد شرکتی مشاوره حضوری بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

ابتدا جهت استرداد مدارک و خروج از شرکت اظهارنامه رسمی از طریق دفاتر خدمات قضایی به اعضای هیات مدیره و شخص شرکت ارسال نمایید و در صورت عدم موفقیت در مراجع قضایی باید موضوع پیگیری شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما در مورد تمام بدهی های
شرکت و بدهی های مالیاتی مسئولیت پرداخت خواهید داشت حتی اگر حالا از هیات مدیره خارج بشوید و دیگر مدیر عامل نباشید
و شما باید شکوائیه بر علیه شرکت
تنظیم نمایید و