مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض جهت افراز زمین

باسلام. 5 سهم از شش سهم زمینی برای من است شریکم تصمیم به جدا کردن کرد ولی قیمت نامعقولی اعلام کرد که گفتم قانونی سهمش را جدا کند. ولی نظر کارشناس دادگاه امکان افراز ندارد و باکمال تعجب قیمت بالاتر اعلام کرد. در مرحله بعد من اعتراض کردم که ایشان سهمش را جدا کند و قصد خرید ندارم الان سه کارشناس معرفی شدن که اولی آمد گفت اگر افراز کارشناسی کنم با توجه به متراژ زمین که عرض 6.5 و طول 44متر است زمین دراز میشود که ممکن است شریکت اعتراض کند و دادگاه زمین را به مناقصه بگذارد . آیا نظر ایشان درست است و من باید چه اقدامی کنم که زمینش را قانونی جدا کند؟

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اگر غیر قابل افراز است دستور فروش بگیرید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورتی که زمین قابل افراز نباشد دادگاه دستور فروش می دهد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر زمین قابلیت افراز نداشته باشد میتوانید از دادگاه درخواست دستور فروش کنید