مشاوره حقوقی رایگان - ورود به منزل از سوی مامورین لباس شخصی

سلام من در ساختمان مسکونی که سه سال است زندگی میکنم، همسایه ی بالای سری من امروز به درب خانه ام حمله کردند و من و فرزندانم خانه خواب بودیم و در را میکوبیدن که شما از خانه ی ما دزدی کردید و دزد را فراری دادید من از خواب هراسان‌ پریدم تا در را باز کنم 2 الی 3 دقیقه طول کشید ناگهان دیدم جلوی‌ خانه همسایه ها هجوم آوردند و به من و شوهرم اتهام دزدی میزنند به پلیس خبر دادند و شوهرم سر کا ربود از من خاستند که به ایشان زنگ بزنم تا بیاید حال بعد از رفتن انها شوهرم از کار برگشت و به اداره ی پلیس رفت و خودش را معرفی کرد و انها از شوهرم چند سوال پرسیده و امد خانه اما بعد از گذشت تقریبا1ماه یک روز ظهر درب را زدند 2نفر با لباس شخصی که بگمان مامور اگاهی بودن و فرد همسایه بودند بنده همین که درب را باز کردم بدون ارائه ی حکم یا چیزی از این قبیل به منزلم وارد شده تمام خانه را بازرسی کردند کلی توهین کردند و مرا در حضور فرزندانم بازرسی و بازجویی کردند حتی به فردی که با اطلاع همسرم در خانه ی ما بود توهین کردند اتهام زدند او را کتک زدند و در اخر به زور تهدید و اتهام رابطه ی نامشروع برگه ای را به من دادند امضا کردم من را مجبور کردند که تا به همسرم زنگ بزنم و گوشی را روی بلند گو گذاشتند که من با همسرم در حضور انها صحبت کنم و از او حرف بکشم که ایا از منزل این همسایه او دزدی کرده یا خیر انها اتهام مصرف مواد زدند و گفتند ما از منزل شما مواد پیدا کردیم یا اعتراف کن که با شوهرت از خانه ی این مرد دزدی کردی یا تو را به جرم مصرف مواد و رابطه ی نامشروع میبریم. من که خیلی ترسیده بودم در حضور سه فرزندم که شاهد و ناظر همه چیز بودند هر چه گفتند انجام دادم انها با خودشان میهمان خانه ی ما را بردند و حسابی در جایی یه اگاهی کتک زدند و در اخر او را رها کردند و گفتند برو به همان منزل و تمام اتفاقات انجا را تلفنی برای ما گزارش کن. ایا این کارها قانونی بوده و انها حق چنین برخوردی را با ما داشتند یا خیر و ایا من و همسرم میتوانیم از مامور یا ان همسایه شکایتی کنیم ؟ این رفتار باعث ترسیدن فرزندانم شده یک لحظه آسایش نداریم فرزندانم دایما دچار کابوس میشوند لطفا لطفا پاسخ دهید و مرا راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

اسماعيل  كمالي

جناب آقای اسماعيل كمالي :

مامور بدون کارت شناسایی و بدون رعایت مقررات وارد نمی شود مامور طبق قانون عمل میکند و کارت شناسایی و لباس سازمانی دارد. شما می توامید از همسایه ات بدلیل ورود به عنف و تهدید و بازررسی خونه شکایت کنید