مشاوره حقوقی رایگان - صلح نامه عمری برای همسر

سلام
من و همسرم فرزندی نداریم و میخواهیم دارایی های خود را با هم صلح کنیم به این صورت که بعد از فوت یکی از زوجین کل اموال به دیگری برسد و بعد از فوت دیگری کلیه اموال به یک موسسه خیریه یا جای دیگر اهدا شود. البته چون ما یک خانه کوچک داریم نمیخواهیم در سند منزل ثبت شود که صلح شده تا هم بتوانیم وام بگیریم و هم در صورت امکان خانه را تبدیل به احسن کنیم.
برای این منظور چه باید کرد؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید جهت تنظیم صلحنامه یا هر سند دیگری به دفترخانه مراجعه کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید با مراجعه به وکیل صلحنامه تنطیم کنید و شرایط ضمن عقد گنجانده شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام هر کدام از شما باید قرارداد صلح نامه رسمی در دفترخانه اسناد. رسمی ، به صورت صلح عمری همراه با حق فسخ برای مصالح و بودن منافع ملک تا زمان فوت مصالح برای خود مصالح ، به نفع دیگری ( متصالح ) تنظیم نمایید و

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام بهتر است با هزینه جزئی به یکی از وکلای محترم وکالت در مطالعه پرونده دهید تا از جزئیات آن مطلع شود و مشاوره دقیق بدهد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

صلح باید بصورت رسمی تنظیم گردد هرچند تنظیم صلح عادی نیز امکان پذیر ولی نیاز به اقدامات بعدی می باشد از طریق دفترخانه نسبت به تنظیم صلح اقدام نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام به صورت قرارداد عادی تنظیم کنید و شهود امضاء کنند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

صلحنامه تنظیم کنید ولی در شرایط صلحنامه میتوانید شروطی قرار دهید که بتوانید موارد مد نظر خود را در صورت نیاز اعمال کنید