مشاوره حقوقی رایگان - استخدام مجدد در آموزش و پرورش

بنده دو سال سابقه استخدام پیمانی در آموزش و پرورش را دارم، و الان در دانشگاه تهران در مقطع دکتری پذیرفته شده ام، و اداره آموزش و پرورش در شهر مبدا به بنده انتقالی نمی دهد، سوال بنده این است اگر بنده از آموزش و پرورش این استان استعفا بدهم، آیا بعدا و در سال های آتی می توانم مجددا در آزمون استخدامی شرکت کرده و در استان تهران به شغل مورد علاقه ام معلمی وارد شوم؟؟ منع قانونی نداره؟؟؟؟ لطفا اگر می توانید راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق آموزش و پرورش می توانید پیگیری کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

سوالتان اداری است در ارگان مربوطه مطرح کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از طریق آموزش ووپرورش پیگیری نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به نظر می‌رسد امکان ندارد ولی جهت اطمینان از طریق آموزش ووپرورش پیگیری نمایید