مشاوره حقوقی رایگان - استعفا از اموزش و پرورش از یک محل و شرکت مجدد در ازمون استخدامی آ.پ برای تغییر جغرافیایی محل خدمت

با عرض سلام و ادب و احترام ایا میشود در یک سازمان (مثلا اموزش و پرورش) که در ان بصورت پیمانی مشغول بکار هستی برای تغییر محل جغرافیایی شغل در ازمون استخدامی سالهای بعدی (همان اموزش و پرورش) شرکت کرد و در صورت قبولی از محل قبلی استعفا داد و در محل جدید مشغول بکار شد؟ ایا استعفا از یک سازمان باعث محدودیت برای استخدام مجدد میشود؟