مشاوره حقوقی رایگان - سند بنام

سلام
سند مسکونی بنام بنده است. ( مسکونی ذکر شده بصورت صلح عمری با حق فسخ نامحدود به من منتقل شده) . در صورتی که توسط طلبکاران از من مسکونی فوق توقیف شود آیا صلح کننده میتواند آن را از توقیف آنها در آورد؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله
و مصالح باید ابتدا اظهارنامه مبنی بر فسخ عقد صلح عمری برای متصالح ارسال نماید
و سپس باید دادخواست تنفیذ فسخ عقد صلح و ابطال سند رسمی را مطرح نماید و ..

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام جهت اطلاع از جزئیات و پاسخ دقیق تر باید پرونده و مدارک مربوطه مورد مطالعه قرار گیرد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

قلعه می تواند صلح را فسخ و مال صلح شده رفع توقیف گردد