مشاوره حقوقی رایگان - مواجهه حضوری

در دادگاه شخصی در تهران از من شکایت کرده به جرم کلاهبرداری و سوء استفاده و تقلب از امتیازات برای مبلغ 1میلیون تومان در سال 1400 که دادگاه رای به نفع من داده و گفته شکایت وارد نیستیش
ولی این شخص اعتراض کرده و اکنون جلسه مواجهه حضوری در بازپرسی گذاشتن
میخواستم بدونم نتیجه تقریبا چجوری هست و آیا من نیاز دارم کسی رو با خودم ببرم که ضمانتم رو بکنه بعد از جلسه یا خیر
یا اینکه در صورت نیاز میتونم اندازه یا بیشتر از مبلغ رو به حساب بازپرسی واریز کنم
و لازم به ذکر هست که من این عمل رو انجام ندادم و این خانوم مدرک خاصی نداره بجز اینکه در یک چت اسم و شماره کارت من اومده

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما نباید مبلغی ب خساب بازپرسی واریز کنید . و اگر ان خانم دلیلی برای اثبات ادعا نداشته باشد قرار منع تعقیب صادر میشود

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام بهتر است با هزینه جزئی به یکی از وکلای محترم وکالت در مطالعه پرونده دهید تا از جزئیات آن مطلع شود و مشاوره دقیق بدهد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بهتر است در روز جلسه دادرسی ، یک نفر ضامن کارمند همراه خود
ببرید