مشاوره حقوقی رایگان - اصلاحات ارضی

با سلام .
از سال 42 طبق فرم (سند) اصلاحات ارضی مرحوم پدرم در زمین دیمی به مساحت تقریبی 6 هکتار کشت وزرع کردند . از حدود سال 85 بدون کار کارشناسی منطقه را مرتع و ملی اعلام کردن و اگر زمین را کشت کنیم جریمه میشیم . لطفا راهنمایی بفرمایید . یعنی اون سند هیچ ارزشی نداره ؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام. در مورد اراضی منابع ملی شرایط
خاصی وجود دارد
و باید حسب مورد دادخواست اعتراض به رای کمیسیون ماده 56 ( کمیسیون ماده واحده ) یا اعتراض به آگهی منابع ملی به
طرفیت اداره منابع طبیعی اقامه گردد و درخواست کارشناس رسمی برای بازدید از زمین را نمایید
و اگر ملک شما قبل از سال 42
دارای آثار احیا و کشت و ساخت بوده باشد ملک شما جز اراضی مستثنیات قرار بگیرد
در هر حال صدور حکم ، بستگی به دفاعیات شما در جلسه دادرسی خواهد داشت.
و

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید رای ملی اعلام شدن از طریق قانونی باطل شود

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام بهتر است از مشاوره تلفنی استفاده نمایید