مشاوره حقوقی رایگان - سفته دادم کارفرما پس نمیده

من سه ماه در یک شرکت که تبلیغ تلویزیونی میکرد کار میکردم، از من 20 میلیون سفته سفید گرفتن و قرارداد بستن سه ماهه از شرکت بیرون امدم و هربار که میرم سفته بگیرم به بهانه های مختلف سفته را پس نمیدهند و میگویند فعلا مقدور نیست ،ممکنه سفته رو ندهند یا سفته گم شده باشد ؟یا برای من دردسر بشه ؟

پاسخ ها :

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام در صورتی که در قرارداد فی مابین نسبت به وجود سفته اشاره شده میتوانید دادخواست استرداد لاشه سفته را بدهید و در صورت وجود شاهد و یا پیامک در این خصوص ، میتوانید به آنها استناد کنید موفق باشید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اول با اطهارنامه ازشون بخواه که پس بدهند اگر ندادند دادخواست استرداد لاشه سفته را بده