مشاوره حقوقی رایگان - تعهدنامه محضری

سلام، وقت بخیر.
بنده به مدت چند سال در یک دفتر حقوقی مشغول به کار بودم و شرکت با اجبار در دفترخانه تعهدنامه محضری گرفت که هر زمان چه از طریق استعفا چه اتمام همکاری و یا تعدیل به مدت 5 سال بعد از مدت همکاری حق هیچ گونه فعالیتی در کار برای شرکت های حقوقی و یا مشابه به زمینه فعالیتی ما چه به عنوان کارمند چه به عنوان مشاور و چه به عنوان کارفرما را ندارید و اجازه ندارید در این گونه شرکت ها مشغول به کار شوید و در صورت مشاهده شرکت میتواند مبلغ خسارتی از پایه 100 میلیون تومان به بالا بر اساس تشخیص خودش از شما بگیرد و تمام سفته ها قابلیت اجرا دارد و شما حق هر گونه ادعایی در هر دادگاهی رو از خودتون سلب میکنید. ( و خیلی موارد دیگر)
شرکت با اجبار این تعهدنامه رو از تمام کارمندان گرفت اگر این تعهدنامه محضری را امضا نمیکردیم حقوق و مطالبات معوقه را به ما نمیداد و البته در دفترخونه حتی اجازه ندادند کامل متن رو بخونیم و امضا گرفتند و بعد از امضا متوجه متن دقیق شدیم.
از طرفی از من میخواستند به عنوان کارمند کاری خلاف بر موضوع فعالیت شرکت و همچین بدون داشتن مجوز قانونی، برای شرکت انجام بدهم و من امتناع کردم و استعفا دادم.
الان که من استعفا دادم از شرکت خارج شدم در طی این چند ماه من رو تهدید میکنند که تعهدنامه محضری رو به اجرا میگذاریم و حق ندارید هیچ جایی شبیه ما کار کنید.
میخواستم راهنماییم کنید باید چه کاری انجام بدهم؟ آیا قانونی وجود دارد که کسی را محروم از کار کردن کند؟
این شرکت از من باج خواهی میکند و حتی ادعا کرده اصلا استعفایی از من نگرفته و میگوید گیرم گرفته باشم من مدیرعامل هستم و این استعفا رو امضا نکردم و ترک کار برای تو زدم و حتی با من تسویه حساب هم نمیکند و سفته ها رو هم نمیدهد.
میخواستم بدونم امکان آن هست از طریق قانون این تعهدنامه باطل بشود و شکایت کرد؟
خیلی ممنون میشوم کمکم کنید.

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام
ضمن ارسال اظهارنامه جهت استرداد سفته ها اگه اقدام نکردند دادخواست استرداد لاشه سفته ها علیهشون بدید مرجع قضایی