مشاوره حقوقی رایگان - استرداد سفته

سلام. ده سال در یک پمپ بنزین کار میکردم و به علت ندادن حق و حقوق و بقیه مزایا از کارفرما شکایت کردم و کارفرما به مبلغ 40 میلیون تومان جریمه شد. الان 30 میلیون سفته نزد کارفرما دارم ولی شماره سفته ها رو نمیدونم و به او اظهارنامه الکترونیکی دادم ولی سفته ها رو نداد و از او در دادگاه حقوقی شکایت کردم و قرار هست با دو تا شاهد به دادگاه بروم. به نظر شما چی کار باید انجام بدهم تا رای به پس دادن سفته ها داده بشود؟
آیا کارفرما میتواند اقدامی به خاطر نداشتن شماره سفته ها انجام بدهد؟ آیا قاضی به خاطر نداشتن شماره سفته ها چه رای صادر میکند؟ خواهشا راهنمایی بفرمایید؟ متشکرم.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

اگر در قرارداد کار ، سفته ها ذکر شده باشند کارفرما مکلف است با خاتمه کار ، سفته ها را تحویل بدهد شما میتوانید دادخواست الزام به استرداد لاشه سفته را به طرفیت کارفرما مطرح نمایید و ..