مشاوره حقوقی رایگان - آیا اسقاط خیارات در قرارداد، حق فسخ را از فروشنده می گیرد؟

با سلام در مبایعه نامه فروش آپارتمان، بندی به صورت چاپی وجود دارد که کلیه خیارات از جمله خیار غبن به استثنای خیار تدلیس با اقرار طرفین اسقاط گردید. اکنون طرف خریدار ثمن میلیاردی معامله را پرداخته نکرده، آیا دستگاه قضا حق فسخ معامله را بدلیل تاخیر در پرداخت ثمن به فروشنده می دهد؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .خیار تاخیر ثمن فقط به مدت سهروز از انعقاد قرارداد امکان پذیر است ودومااینکه وقتی در مبایعنامه اسقاط شده قابل استناد نیست لذاشمافقط می توانید الزام فروشنده را به پرداخت ثمن معامله بخواهید

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام جهت اطلاع از جزئیات و پاسخ دقیق تر باید پرونده و مدارک مربوطه مورد مطالعه قرار گیرد