مشاوره حقوقی رایگان - کار افتادگی حین کار

باسلام.من سال 99درحال تخریب ساختمان از 3طبقه سقوط کردم و2تا مهره کمرم t2ومهره 12شکست و3تا دیسک پاره کردم وموقع عمل هم ام ار ای گرفتندک تنگی کانال کمرم داشتم ک پروتز تو کمرم کار گذاشتند اوایل بعداز استراحت پزشکی ی کم راه میتونستم برم ولی بعدازاینکه رفتم سرکار چون کارم سنگین کلا نتونستم کاری انجام بدم و بمرور بدتر شدم ب حدی ک نمیتونم الان درحد 10متر راه برم چون درذ میزنه ب هر2طرف باسنم ب حدی ک قدم نمیتونم بردارم وقتی ی جا هم ب حالت ایستاده وای می ایستم کلا از پاهام کنترلش از دستم درمیاد ک بخام راه برم میخورم زمین حتی تو ماشین نشستنم مشکل دارم باید با دستم پاهامو بکشم تو وحس میکنم وزنه ب پشتم اویزانه بعداز 2سال وقتی میشینم ودرحد 5دقیقه دیگ نمیتونم بلند بشم وبایددستامو حایل کنم وقتی سرپا میشم انگار چندتا سوزن از 2طرف تو کمرم فرومیکنند حدود 15سالم سابقه بیمه دارم و52سالمه ایا کارافتادگی بمن تعلق میگیره حتی دکترم متخصص اعصاب وروان ک‌ عمل انجام داده ام ار ای وعکس از کمرم گرفته نوشته ک بایدکار افتاده بشید درضمن ازموقعیکه عمل انجام دادم بعدش چندبار ام ارای انجام ک فشارب قفسه سینم میاد وعراصه بهم تنگ میشه موقع انجام ام ارای ک چندبار میارنم بیرون ودوباره عکس برداری میکنند ممنون میشم راهنماییم کنید الانم باعصامیرم ومیام چون کنترل ندارم چندبار خوردم زمین حتی عطسه میکنم یا سرفه ب مهرهای کمرم فشارمیاد ک انگار اره گذاشتند کمرم و چندروز میفتم خانه

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

فورا به شعبه تامین اجتماعی مربوطه مراجعه کنید و این توضیحات را بدهید و اصل و کپی مدارک پزشکی را با خودت ببر ودرخواست معرفی به کمیسیون پزشکی سازمان تامین اجتماعی برای تعیین تکلیف بده ، اگر رسیدگی نکردند به رییس اداره و سازمان تامین اجتماعی مراجعه کن، همزمان به بهزیستی و کمیته امداد هم مراجعه کن تا کمکت کنند. خدا شفای عاجل عنایت فرماید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید درخواست از کار افتادگی را مطرح نمایید تا بیماری شما در کمیسیون بررسی گردد و
و باید تمام مدارک پزشکی خود را ضمیمه نمایید