مشاوره حقوقی رایگان - ضرب و جرح عمدی

در 20 اردیبهشت 99فردی به بهانه کوچه خصوصی و حق نداری عبور کنی پسر 18 سالم رو مورد فحاشی و ضربه از پشت با بیل که منجر به شکسته شدن بازوی دست چپ او شد شکایت کردم و سه ساله که طول کشیده مگه یک پرونده این چنینی چند سال باید طول بکشه ؟؟چرا قاضی حکم صادر نمیکنه؟؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر دلایل برای اثبات کافی نباشد رسیدگی ادامه میابد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام مدارک را بفرستید تا بررسی گردد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود زمان مشخصی را نمی‌توان تعیین کرد حضوری پيگير ماجرا شوید