مشاوره حقوقی رایگان - عفونت بیمارستانی

سلام
خانم من بعد عمل قلب باز هیدروسفالی گرفت و بعد مشخص شد عفونت بیمارستانی بوده و پزشکان بیسواد زحمت یه ازمایش از اب نخاع رو بخودشون نداده بودن تا متوجه بشن.. زمانی مشخص شد که عفونت به مغز زد و کارتمام شد و متاسفانه مادر جوان دو دخترم فوت کرد
چیکار میشود کرد و چه نتیجه ای باید انتظار داشته باشم

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

از طریق دادسرای جرایم‌ پزشکی به علت قصور پزشکی شکایت کنید

فريدون  طاهري

فريدون طاهري :

به دلیل قصور پزشکی میتوانید شکایت کنید ودر صورت اثبات قصور محکوم به پرداخت دیه میشوند

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر قصور پزشکی باشد میتوانید از طریق نظام پزشکی اقدام و علیه پزشک متخلف شکایت کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما می توانید از پزشک معالج
و بیمارستان شکایت نمایید تا پرونده در دادسرای جرائم پزشکی بررسی گردد