مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن شهادتی در پرونده کیفری

با سلام و خسته نباشید خدمت شما وکلای عزیز چند وقت چند نفر جلو برادرم و خانمش و گرفتن و به زور از ماشین پیاده کردن و به داخل یک مغازه بردن بعد از چند دقیقه اومدن بیرون انگاری ازشون چک گرفته بودن من از دور دیدم و زمانی زن برادرم شکایت کرد به عنوان شاهد رفتم در جلسه دوم که حضوری بود یکباره زن داداشم اظهاراتش و عوض کرد و گفت که خودش رفته داخل مغازه و کسی به زور اون و نبرده بعد قاضی از من پرسید من چیزی رو که روز اول دیده بودم و تکرار کردم و وکیل متهم گفت خود شاکی میگه من و به زور نبردن و تو داری دروغ میگی قاضی گفت برید من یک جلسه حضوری دیگه میذارم الان به نظر شما من باید چکار کنم با وجود تهدید متهم بر اینکه از من شکایت میکند چکار کنم که قاضی شهادت من و کذب نداند ومن بتونم از این پرونده بیام بیرون

پاسخ ها :

حمیده پیراسته

سرکار خانم حمیده پیراسته :

شما واقعیت رو بیان نمایید .و به همان اظهارات اولیه زن برادرتان استناد کنید