مشاوره حقوقی رایگان - از کار افتادگی به علت دیسک کمر

سلام حدودا 11 ساله که در انبار شرکت ... مشغول به کار بودم که دیسک کمر پاره شده و احتیاج به پلاتین دارم . ولی علاقه ای به عمل ندارم در خانه حالم نسبتا خوبه از تامین اجتمایی سوال کردم ایا از کار افتادگی به من تعلق میگیرد. گفتند عمل کن اگر عمل موفق نبود از کارافتادگی به شما تعلق میگیرد نظر شما چیست لطفا راهنمایی کنید نمیتوانم به کار ادامه دهم .

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بعد از انجام عمل ممکن است
از کار افتاده محسوب نشوید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
برای کارافتادگی می توانید از طریق تامین اجتماعی پیگیری کنید.
نظر کمیسیون مربوطه ملاک است.
اختیار با خودتان است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در هرصورت باید براساس رویه موجود تامین اجتماعی اقدام کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از کار افتادگی بستگی به نظر کمسیون مربوطه دارد و اصلا قابل پیش بینی نیست بهتر است منطقی فکر کنید و تصمیم بگیرید اگر با عمل مشکلات شما حل شود از کارافتادگی شامل شما نمیشود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بستگی به تشخیص کمیسیون مربوطه دارد که تایید کنند یا خیر ما نمی‌توانیم بگوییم عمل کنید یا خیر

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

نظر کمیسیون ملاک است اگر با عمل مشکل حل گردد از کارافتاده محسوب نمی گردید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

در کمیسیون پزشکی از کار افتادگی باید تایید شود