مشاوره حقوقی رایگان - خراب کردن دیوارزمین

زمینی دارم دارای سند رسمی در شهرستان که مالک زمین بالای من بدون اجازه من ازداخل زمین شخصی من راه ماشین رو گرفته به زمین خودش وقتی متوجه شدم جوازدیوارکشی گرفتم ودورزمینم رابستم ولی درزمانی که آنجانیستم مالک زمین بالایی شبانه دیوار راخراب میکند کسی هم اورانمیبیند که شهادت بدهد لطفا راهنمایی بفرمایید چکارباید بکنم؟؟

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

شکایت کیفری تخریب با ارائه مدارک کافی مثل فیلم دوربین نداربستع، شهود و ...

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

شکایت تخریب مطرح فرمایید نیاز به ادله مثل شهادت شهود دارید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما میتوانید شکوائیه تصرف عدوانی و تخریب را بر علیه ایشان مطرح نمایید تا

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با عنوان تخریب شکایت کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود تحت عنوان تخریب و تصرف عدوانی قابل شکایت و پیگیری است
بدیهی است هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از دوربین مداربسته و شهود استفاده کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

میتوانید بابت تخریب شکایت کنید ولی نیاز به ادله دارید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

شکایت تخریب نمایید به هر صورت باید ادله ای جهت اثبات ارائه دهید