مشاوره حقوقی رایگان - حق مالکانه

سلام، اگر مالک خود سرقفلی مغازه اش را بخواهد (بخرد از مستاجر)، مستحق حق مالکانه است? (اگر است طبق کدام ماده قانونی) مربوط به قرار داد اجاره سرقفلی سال 76 به بعد می باشد،لطفا پاسخ دهید ممنونم

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگرقرارداد منقضی شده ومالک سرقفلی از مستاجر دریافت نموده باشد در صورتیکه بخواهد مغازه را متصرف شود باید به نرخ روز سرقفلی پرداخت نماید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اصولاً قراردادهای بعد از 76 سرقفلی ندارد مگر اینکه مبلغی قبلا به موجر داده شده باشد که باید پرداخت شود