مشاوره حقوقی رایگان - سرقت گوشی

رای دادگاه در خصوص اتهام آقای ر.م فرزند ع که متهم است به سرقت یکدستگاه تلفن همراه سامسونگ مدل A3به شرح شکایت آقاي م.ک فرزند ن. توجهاً به شکایت شاكي ، گزارش مرجع انتظامی دو مرتبه استعلام صورت گرفته از شبکه های مخابراتی که حکایت از فعال بودن خط تلفن آقای ب.ق روی موبایل داشته که مشتکی عنه فوق مقر به استفاده از سیم کارت آقایق ( پدر خانم )
خود بوده و علی رغم انکار دلیل مبنی بر ادعای خود ارائه ننموده ، دادگاه ارتکاب بزه معنونه از ناحيه متهم موصوف را محرز دانسته و به استناد مواد 661 و 667 کتاب تعزیرات قانون مجازات اسلامی مصوب 1375 و و اصلاحی آن به موجب ماده 11 قانون کاهش مجازات حبس تعزیری مصوب 1399 وبند 2 ماده 3 قانون نحوه وصول برخي درآمد های دولت و مصرف آن در موارد معین و قانون بودجه سال 1401 ضمن حکم به رد اموال ( در صورت نبود عين مثل يا قيمت آن به پرداخت 33 میلیون ریال جزای نقدی و تحمل 20ضربه شلاق تعزيری با احتساب ایام بازداشت قبلي محکوم می نماید. رای صادره حضوري بوده و ظرف 20 رو پس از ابلاغ قابل تجدیدنظرخواهی در محاکم محترم تجدیدنظر استان گیلان می باشد.
میخوام بدونم با پرداخت 3 ملیون ازین قضیه خلاص میشم یا باید رضایت شاکی رو هم بگیرم؟

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
جزای نقدی و شلاق اجرا شود نیازی به رضایت ندارید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

رضایت شاکی از موارد تخفیف مجازات هست پس بهتر است اقدام به اخذ رضایت کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

بله با پرداخت 3/3 میلیون ، مجازات شلاق هم خواهید
داشت