مشاوره حقوقی رایگان - ورود به عنف

با سلام
ببخشین 4 نفر که منزل بنده ورود به عنف همراه با تهدید و قدرت نمایی با چاقو کردن و بنده شکایت کردم و تازه بعد یک سال پرونده رفته دادگاه که یه بار جلسه دادرسی تو دادگاه رفتیم.....یکی از ورود به عنف کننده گان که خانم هست از من شاکی شده که اونو من ضرب و جرح عمدی کردم و دادسرا هم برام جلب به دادرسی صادر کرده...خانم که ورود به عنف کرده دادسرا اونو منع تعقیب داده....خواستم ببینم یعنی بنده تو دادگاه بخاطر شکایت خانم تو منزل خودم محکوم میشم یا قاضی برائت میده؟؟؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر شما باعث ایجاد صدمه به
ایشان شده باشید و مصدوم ، گواهی پزشکی قانونی داشته باشد شما به پرداخت دیه محکوم خواهید شد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
نتیجه دادگاه قابل پیش بینی نیست
می توانید در دادگاه دفاعیات خود را مطرح کنید دادگاه با توجه به دفاعیات طرفین اظهارنظر خواهد کرد در صورتی که دفاعیات موثری ارائه دهید امکان صدور حکم برائت وجود دارد.

پرسشگر :

ببخشین خانم از پزشک قانونی مدرک داره ولی من وی را ضرب و جرح نکردم هر اتفاقی افتاده تو حمله خودشون بوده....مگه قانون افراد رو از هرگونه تعرض به جان مال منزل و...مصون نکرده و حتی بنده خوندم که تو منزل خودت دفاع کنی دفاع مشروع محسوب و دیه ساقط میشه پس چطوری میخوان منو تو منزل شخصی خودم محکوم به دیه کنن...تازه خانم ورود به عنف کرده برائت بگیره و من تو خونه خودم مجرم باشم؟؟؟

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام برای اظهارنظر باید مدارک و پرونده بررسی شود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خانم فقط نمی‌تواند ادعای کند باید مدارک مستند هم ارایه دهد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود متاسفانه نتيجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه
اسناد و مدارک مربوطه باید بررسی شود

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اگر نتوانید دفاع مناسب ارائه دهید محکوم می شوید.