مشاوره حقوقی رایگان - خودکشی مشکوک

نامزد من 50 روز پیش سر دعوای خانوادگی چند ساله که این اخریا خیلی فشار روش بود رفت پارک و شاهدایی ک اونجا بودن گفتن پنج ساعت تپه ای بوده اونجا که رفته بالا پایین بعد از اون از تپه پرت شده پایین و بعد نیم ساعت اییست قلبی کرده ولی به من نمیگن واقعا چیزی مصرف کرده که انقدر زیاد بالا پایین رفته با فشار عصبی زیاد یا چیزی مصرف کرده که فوت شده امبولانس و کلانتری بالا سرش بودن و گفتن کارت ملیش باهاشه اما خانوادش گفتن کسی به ما اطلاعی نداده بعد سه هفته رفتن اعلام مفقودی کردن خانواده دو روز بعدشم گفتن که 24 روزه بچتون سردخونه پزشک قانونیه بیاید ببرید میخوام بدونم خانواده درجه یک نامزدم میدونستن این سردخونس و کاری نکردن و دروغ گفتن از ترسشون؟ چون شاهد زیاد بوده که همون روز خودکشی دعوای شدیدی تو خونه با مادرش داشته و پدرش هم فوت شدن چند ساله، الان هم دو‌هفتس خاکسپاری انجام شده و به همه دارن میگن جواب پزشک قانونی 20 روز دیگه میاد

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

این پرونده ها بسیار پیچیده می‌باشد و با چند خط و بدون تحقیق هیچ اظهار نظری نمیتوان کرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر خودکشی نباشد پزشکی قانونی اعلام می کند.
شما اگر عقد نکرده باشید حق اعتراض و پیگیری ندارید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام. برای ارائه پاسخ دقیق نیاز به بررسی جزئیات موضوع می باشد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود روحش شاد
موضوع نیازمند بررسی بیشتر است