مشاوره حقوقی رایگان - ثبت نکردن اسم کامل از طرف صرافی

با سلام،خدمت استادان حوزه وکالت و قضایی انلاین کشور،
بنده دو روز پیش47میلیون واحد ارز شیبا که به طور انلاین از یک صرافی خارجی خریداری کرده بودم،و داخل یک کیف پولی خارجی بود و به دلیل ترس تحریم کردن صرافیای خارجی و مسدود شدن دارایی اقدام به واریز کردن انها به یک صرافی و کیف مختص ان صرافی نمودم،و حالا بعد دو روز پیگیری هنوز به حسابم واریز نکردن البته اینگونه بگم که ارزها از صرافی خارجی ارسال شده اما به دلیل ثبت نکردن اسمه کامل و ادرس کامل از طرف صرافی ایرانی دارایی من سوخته،و الان با پشتیبانی طرف ایرانی که تماس میگیرم میگویند ما کارمون درست بود و هیچ اشتباهی نکردیم اما در حالی که داخل کیف پولی باید به جز اسم ارز پسوند ارز هم مینوشتن مثلا من کل کیف پولی ها و صرافی های دنیا را که نگاه میکنم مشخص کردن که بر کدام پایه هست و اسمه کامل هم نوشته شده(shiba Ino,و یاmy shiba Ino)
اما صرافی ایرانی فقط به shibaخالی بسنده کرده و ارزهای من هم به همین دلیل سوخته ایا امکانش هست که من یک دادخواست به دلیل ثبت نکردن اسمه کامل در کیف پولی که در اختیار من گذاشته تنظیم کنم و خسارت وارده شده را به حداقل برسانم،چون برای من که یک کارگری بیشتر نیستم و الان هم نزدیک دو ساله بیکارم خیلی پول زیادی میشه

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

دادخواست بده ولی باید دادگاه را قانع کنید که حقی از شما به حساب آن صرافی واریز شده ولی حاضر به پرداخت آن نیست

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

در صورت اثبات تقصیر خسارت قابل مطالبه است.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب می بایست میتوانید اثبات نمایید نیاز به بررسی دارد موضوع شما