مشاوره حقوقی رایگان - ايا ميشه تاريخ امضا رو يا تايپ قولنامه رو فهميد

برادر بزرگ بنده ١٦/٣/١٤٠١ فوت كرده بدون وارث حالا برادر كوچيكم با داشتن وكالتنامه ملک برادر بزرگ را بعد از فوت با قولنامه تايپى كه فقط امضای كردن با يه ملک بسيار كم ارزش تهاتر كرده به نام خود برادر بزرگ به تاريخ ٧/٢/١٤٠١ يعنى به فاصله ٤٠ روز قبل از فوت ايا ميشه كارشناس تشخيص بده امضا يا قرارداد تايپى تو اون تاريخ تايپ يا امضا نشده

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب بله قابل تشخیص است اگر سفید امضا باشد قابل استناد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله
شما باید ابتدا شکایت نمایید تا توسط کارشناس رسمی بررسی گردد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اینگونه موارد در صورت اختلاف به کارشناسی ارجاع می شود و تشخیص موضوع با کارشناس رسمی دادگستری است.
معمولا از طریق کارشناسی قابل تشخیص است