مشاوره حقوقی رایگان - فرار متهم

من با جواز کسب ضامن یک شخصی شدم که الان خودشو معرفی نمیکنه، از دادگاه تماس گرفتن که اگه معرفی نکنه تولیدی منو پلمب و حسابامو مسدود میکنن. مبلغ دیه هم 3٫300٫000 تومان میباشد.
من از ایشان مبلغ 30 میلیون تومان سفته دارم که فقط مشخصات خود را نوشته و امضا و اثر انگشت زده
یکی از آشناهاش هم پشت سفته رو امضا نموده
من هم یک روز وقت دارم تا متهم رو معرفی کنم.
برای پرداخت مبلغ میشه اقساطی پرداخت کرد؟
یا میشه مهلت ده روزه گرفت؟
به نظر شما چه اقدامی انجام بدم که بهترین راه باشد

پاسخ ها :

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

سلام
بهترین راه اینه که ابتدا دیه رو پرداخت کنید و بعدش سفته رو اجرا بگذارید.مهلت به اجرای احکام بستگی داره .قانونا مهلت داده نمیشه

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
باید متهم را معرفی کنید
می توانید به شعبه مراجعه کنید و حکم جلب متهم را بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام برای جلوگیری از پلمپ محل کسب و مسدود شدن حساب ها ، شما باید خودتان مبلغ محکوم به را پرداخت نمایید و
و سپس میتوانید دادخواست به طرفیت متهم اقامه نمایید