مشاوره حقوقی رایگان - نقض شرایط قانون کار

سلام،
قراردادی بین کارفرما و کارگر وجود دارد که کارفرما برای فرار از قانون کار و قانون تامین اجتماعی، شرایط ذیل را قرار داده است:

1- نام کارگر را به نام دیگری مثلا پیمان کار یا مجری ثبت نموده است
2- موضوع قرارداد را با اسم قرارداد همکاری و... ثبت کرده است
3- مرجع حل اختلاف قرارداد را داوری یا شورای حل اختلاف قرار داده است
4- برای خود حق فسخ و... قرار داده است ( آن هم بدون تشریفات و صرفاً با ارسال پیامک یا... )
5- مدت آزمایشی را کارآموزی قرارداده و حقوقی برای آن در نظر نگرفته است
6- مبلغ حقوق قرارداد نیز خیلی پایین تر از پایه قانون کار در نظر گرفته شده است ( حدود 1 یا 1 و نیم میلیون تومان )

با توجه به آمره بودن قانون کار، این شرایط قانونی و قابل اجرا است؟ در صورت اختلاف اداره کار صالح خواهد بود یا شورای حل اختلاف؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر کارگر با دلایل خوبی بتواند ثابت کند که کار کرده و روزی 8 ساعت بوده، این قرارداد به نفع شما خواهد بود، اداره کار صالح به رسیدگی است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر شما میتوانید در هیات
تشخیص اداره کار شکایت نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق اداره کار می توانید پیگیری کنید