مشاوره حقوقی رایگان - گواه شدن موکل برای وکیل خودشون

سلام. وکیل همسرم و مادرشوهرم که همسرم پرونده های زیادی علیه من بهش داده رفته به دروغ از من شکایت کرده ک من بهش فحاشی کردم و گواه همسرم با مادرشوهرم و دایی همسرم رو معرفی کرده درصورتی که تو هیچ کدوم از پرونده ها مادرشوهرم و همسرم حضور نداشتن فقط وکیلشون می امد، الان همسرم و مادرشوهرم میتونن گواه وکیلشون بشن؟؟؟چون ذینفع هستن پروندشون دست وکیلشونه به دروغ گواه شدن

پاسخ ها :

الهام  موسوي سهزابي

سرکار خانم الهام موسوي سهزابي :

می توانند گواه باشند ولی شما از دلایل خود در محکمه دفاع بفرمایید احتمال صدور حکم کم است