مشاوره حقوقی رایگان - فروش ماشین اقساطی

سلام وقت بخیر
من یه ماشین به صورت اقساطی از مدیران خودرو خریداری کردم و بنا به مسائلی مجبور شدم اونو بفروشم و به خریدار وکالت دادم ولی متاسفانه خریدار چکهای ماشینو پاس نکرده الان مدیران خودرو از ضامن من شکایت کرده و حسابهاشو بسته و من دسترسی به خریدار ندارم ممنون میشم منو راهنمایی کنید

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام طبق قانون شما و ضامن مکلف به پرداخت اقساط معوقه هستید
و بعد از پرداخت ، باید به طرفیت خریدار دادخواست اقامه نمایید

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

ضامن شما میبایست پرداخت نماید و سپس علیه خریدار با داشتن مدارک شکایت نمایید و یا با در اختیار داشتن قولنامه انتقال مالکیت خود را ثابت نمایید شاید اداره مربوطه از ضامن شما صرف نظر نماید