مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی

سلام. بنده یه پیکان دارم که از سال 96 تا الان داخل پارکینگ هست چند روز پیش با توجه به طرح تخفیف هزینه پارکینگ رفتم سراغ ماشین دیدم وسایل ماشین مثل ضبط و باند و جعبه آچار و زاپاس ... نیست از صاحب پارکینگ سوال کردم گفت من بعد از تاریخ ورود ماشین شما مشغول به کار شدم و به ما ربطی ندارد خواستم ببینم تکلیف وسایل من چه میشه باید چیکار کنم

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

میتونید برعلیه مالک پارکینگ شکایت کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانید به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و دادخواست تامین دلیل بدهید تا کارشناس میزان خسارات شما را مشخص کند سپس می توانید طبق نظر کارشناس دادخواست بدهید و خسارات خود را مطالبه کنید